Inloggen
  1. huiswerkbegeleiding
  2. individuele begeleiding
  3. onbeperkte examentraining
  4. cito- en nio-test training
  5. pgb begeleiding

Instituut Socrates

Lid van: ABNLP

Vestigingen

Nieuws

Rijverbod en fietsverbod aan de Westerkade

Rijverbod en fietsverbod aan de Westerkade   Let op: Er is een...
Lees meer »

Herfst 2018 - warm, zonnig, ook koud & overal Indian summer ...

Deze herfst is eigenlijk gemaakt, om weg te dromen: De...
Lees meer »
Toon alle nieuwsberichten

Instituut Socrates introduceert Eindexamencoach®

Terug naar vorige pagina

Op woensdag 10 maart 2010 heeft Instituut Socrates een nieuwe studiebegeleidingservice gelanceerd ter voorbereiding op de centrale eindexamens in mei 2010. Iedere leerling van het VMBO, HAVO en VWO kan vanaf nu met zijn of haar eindexamencoach optimaal naar het centraal eindexamen toewerken. Eindexamencoach® is gebaseerd op de individuele begeleiding van iedere leerling uit het middelbaar onderwijs door een persoonlijke coach.
 
Directeur van Instituut Socrates, Drs. Melanie Warszus-Duin licht de introductie van Eindexamencoach® toe: “Al jaren verbazen wij ons over de “last-minute” eindexamentrainingen voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Na 4, 5 of 6 jaar onderwijs moet kort voor het centraal eindexamen nog eens rigoureus door de stof van toch al moeilijke vakken worden gewerkt. Onze ervaring leert dat eerder met de voorbereiding beginnen veel efficiënter en goedkoper is.”
 
De eindexamencoach is een speciaal door Instituut Socrates opgeleide studiebegeleider met een hoge vakspecifieke kennis. Hij is gewend om de knelpunten in het vak snel op te sporen en de leerstof duidelijk uit te leggen. Iedere leerling houdt naast zijn voorbereiding op school een goed overzicht over hoe hij er voor bepaalde vakken voorstaat. Samen met de eindexamencoach bekijkt de leerling waar de accenten in de voorbereiding worden gelegd. Het unieke van Eindexamencoach® is dat alle vakken kunnen worden voorbereid en niet uitsluitend de exacte vakken zoals wis-, natuur- en scheikunde.
 
De eindexamencoaches werken op de vestigingen in Groningen en Assen. In speciaal ontworpen studieruimtes wordt rustig en geconcentreerd gewerkt. Instituut Socrates en Eindexamencoach® werken in een pedagogisch verantwoorde omgeving.

Meer lezen over examentraining met Eindexamencoach® ? Kijjk dan op de pagina Eindexamencoach®.