Inloggen
  1. huiswerkbegeleiding
  2. individuele begeleiding
  3. onbeperkte examentraining
  4. cito- en nio-test training
  5. pgb begeleiding

Instituut Socrates

Lid van: ABNLP

Vestigingen

Nieuws

INSTITUUT SOCRATES BESTAAT 10 JAAR!

In september 2015 viert Instituut Socrates haar tweede lustrum. Wij...
Lees meer »

Eindexamentraining met Garantie weer een groot succes in 2015

Opnieuw zijn vrijwel alle leerlingen met de onbeperkte Eindexamentraing van...
Lees meer »
Toon alle nieuwsberichten

100% Geslaagd! Natuurlijk bij Instituut Socrates

Klik voor een vergroting

Terug naar vorige pagina

Voor het eerst in de geschiedenis van Instituut Socrates zijn al onze examenleerlingen op al onze vijf vestigingen geslaagd.

Melanie Warszus-Duin, oprichter en directeur van Instituut Socrates: “Dit is een mijlpaal voor ons. Het is te danken aan de inzet van alle leerlingen, ouders en natuurlijk onze begeleiders. De basis is voor de meeste leerlingen al in de SE-weken gelegd. Een intensieve voorbereiding voor iedere SE-week heeft voor de meeste leerlingen grote voordelen opgeleverd. Het centraal schriftelijk kon dan nog eens extra intensief worden voorbereid omdat er al een goede basis was”.

Alle leerlingen hebben regelmatig en meerdere maanden van onze begeleiding gebruik gemaakt. Het is wederom gebleken dat onze begeleidingsvormen zeer goed aansluiten op de veranderende leerbehoeften van de leerlingen en de prestatienormen van de scholen. Onze succesvolle flexibele en individuele aanpak maakt de begeleiding van Instituut Socrates uniek in Nederland.

 Ook in het komende schooljaar zullen we opnieuw met veranderingen in het onderwijs worden geconfronteerd. De eisen die de overheid aan de verschillende opleidingen stelt zijn en worden verder aangescherpt. Daarbij is het nog onduidelijk welke impact toekomstige bezuinigingen op de kwaliteit van het onderwijs zullen hebben. Dit geldt voor de gehele breedte binnen het onderwijs: in het basis- en middelbaar onderwijs en ook in het beroepsonderwijs, op hogecholen en universiteiten.

Instituut Socrates blijft alert en streeft ook voor het schooljaar 2012-2013 weer naar een slagingspercentage van 100%.