Inloggen
  1. huiswerkbegeleiding
  2. individuele begeleiding
  3. onbeperkte examentraining
  4. cito- en nio-test training
  5. pgb begeleiding

Instituut Socrates

Lid van: ABNLP

Vestigingen

Nieuws

Rijverbod en fietsverbod aan de Westerkade

Rijverbod en fietsverbod aan de Westerkade   Let op: Er is een...
Lees meer »

Herfst 2018 - warm, zonnig, ook koud & overal Indian summer ...

Deze herfst is eigenlijk gemaakt, om weg te dromen: De...
Lees meer »
Toon alle nieuwsberichten

Maak de balans op met Instituut Socrates en bepaal de koers

Klik voor een vergroting

Terug naar vorige pagina

Ieder schooljaar duurt voor de meeste leerlingen 10 maanden en daarvan zijn er al weer een aantal verstreken. De eerste resultaten geven vaak een goede indicatie waar uw zoon of dochter nu staat. Het laat zien of de eerste resultaten van bijvoorbeeld de SE-week tegenvallen of een aantal cijfers op het eerste rapport toch wel wat beter hadden mogen zijn.

Vaak is dit het moment om na te gaan of uw zoon of dochter op eigen kracht verder kan of dat aanvullende ondersteuning misschien toch beter is. De flexibele en individuele begeleiding van Instituut Socrates biedt dan zeker uitkomst.

Na een vrijblijvend intakegesprek wordt de situatie van uw zoon of dochter besproken en wordt er een plan van aanpak opgesteld met aandacht voor plannen, leren-leren, huiswerkbegeleiding of individuele begeleiding voor de zwakkere vakken.

Zo ontstaat een individuele begeleiding op maat voor uw zoon of dochter. Wilt u meer weten over onze unieke begeleiding? Dan kunt u bellen naar 050- 3119133, het contactformulier invullen of mailen naar info@instituutsocrates.nl. 

Instituut Socrates houdt iedere leerling op koers!