Inloggen
  1. huiswerkbegeleiding
  2. individuele begeleiding
  3. onbeperkte examentraining
  4. cito- en nio-test training
  5. pgb begeleiding

Instituut Socrates

Lid van: ABNLP

Vestigingen

Nieuws

Rijverbod en fietsverbod aan de Westerkade

Rijverbod en fietsverbod aan de Westerkade   Let op: Er is een...
Lees meer »

Herfst 2018 - warm, zonnig, ook koud & overal Indian summer ...

Deze herfst is eigenlijk gemaakt, om weg te dromen: De...
Lees meer »
Toon alle nieuwsberichten

INSTITUUT SOCRATES BESTAAT 10 JAAR!

Klik voor een vergroting

Terug naar vorige pagina

In september 2015 viert Instituut Socrates haar tweede lustrum. Wij hebben in de afgelopen jaren vele leerlingen begeleid en geholpen om de gewenste levens- en leerdoelen te kunnen bereiken. Bij vrijwel iedere leervraag hebben wij een oplossing gevonden. Mede door de goede samenwerking met de ouders hebben wij deze gebeurtenis kunnen bereiken.

Deze mijlpaal werd op dinsdag 29 september gevierd met een speciale taart van banketbakker Borgman en echte Groninger Koek uit de bekende fabriek van Knol’s Koek.

Directeur Melanie Warszus-Duin zegt hierover: “Wij hebben als team op al onze vestigingen hard gewerkt om de leerlingen zo veel en goed mogelijk te helpen met maak- en leerwerk. Het blijft een dankbare inspanning wanneer wij zien dat leerlingen met onze hulp snel vooruitgaan en hun zelfvertouwen vergroten. Wij zijn trots op onze prestaties die wij bijvoorbeeld met onze onbeperkte Eindexamentraining voor de oudere leerlingen en de CITO- en NIO-begeleiding voor de basisscholieren hebben bereikt”