Inloggen
  1. huiswerkbegeleiding
  2. individuele begeleiding
  3. onbeperkte examentraining
  4. cito- en nio-test training
  5. pgb begeleiding

Instituut Socrates

Lid van: ABNLP

Vestigingen

Nieuws

Rijverbod en fietsverbod aan de Westerkade

Rijverbod en fietsverbod aan de Westerkade   Let op: Er is een...
Lees meer »

Herfst 2018 - warm, zonnig, ook koud & overal Indian summer ...

Deze herfst is eigenlijk gemaakt, om weg te dromen: De...
Lees meer »
Toon alle nieuwsberichten

Instituut Socrates Groningen verhuist naar Westerkade 15-3V in Groningen

Klik voor een vergroting

Terug naar vorige pagina

Na ruim drie jaar gevestigd te zijn aan de Kraneweg 13 verhuist Instituut Socrates Groningen naar een nieuwe locatie in het centrum. Op 12 april opent het instituut haar deuren aan de Westerkade 15-3V, tegenover de MediaMarkt. Instituut Socrates Groningen zal een gedeelte van de derde verdieping betrekken van het voormalige kaaspakhuis “De Volharding”. Er is wederom veel aandacht besteed aan het creëren van een prettige en stimulerende leeromgeving.

Instituut Socrates Groningen zal zeer goed te bereiken zijn met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. De parkeergarage onder de MediaMarkt bevindt zich op 100 meter afstand, er is een ruime mogelijkheid om fietsen te stallen voor het instituut en de afstand vanaf het Centraal Station is slechts 800 meter. Dit maakt de locatie goed bereikbaar voor leerlingen van de scholen binnen en buiten het centrum. Ook leerlingen die van buiten Groningen komen kunnen vanaf april op de nieuwe locatie gemakkelijker huiswerkbegeleiding of individuele begeleidingslessen volgen. Verder beschikt de nieuwe locatie over een lift waardoor ook minder mobiele leerlingen het instituut kunnen bezoeken.
 
Instituut Socrates biedt het breedste dienstenpakket op het gebied van huiswerkbegeleiding, bijlessen en studieplanning in Groningen en omgeving aan. Het hanteert de ruimste openingstijden en de begeleiding is altijd op individuele basis en vindt plaats in een pedagogisch verantwoorde omgeving. Het eerste kennismakingsgesprek blijft gratis en vrijblijvend. Einde bericht.