Inloggen
  1. huiswerkbegeleiding
  2. individuele begeleiding
  3. onbeperkte examentraining
  4. cito- en nio-test training
  5. pgb begeleiding

Instituut Socrates

Lid van: ABNLP

Vestigingen

Nieuws

INSTITUUT SOCRATES BESTAAT 10 JAAR!

In september 2015 viert Instituut Socrates haar tweede lustrum. Wij...
Lees meer »

Eindexamentraining met Garantie weer een groot succes in 2015

Opnieuw zijn vrijwel alle leerlingen met de onbeperkte Eindexamentraing van...
Lees meer »
Toon alle nieuwsberichten

Instituut Socrates opent nieuwe vestiging in Leeuwarden

Klik voor een vergroting

Terug naar vorige pagina

Op maandag 19 april opent Instituut Socrates haar deuren in Leeuwarden. Aan het Raadhuisplein 30 zal net als in Groningen en Assen huiswerkbegeleiding en individuele begeleidingslessen worden aangeboden.

Directeur drs. Melanie Warszus-Duin licht de opening van de nieuwe vestiging toe: “Sinds de opening van ons instituut in Assen blijkt dat onze aanpak buiten Groningen nog beter aanslaat dan we hadden verwacht. We zijn toen gaan denken aan andere locaties in het Noorden van Nederland. Via mevrouw Gees Adema van DGH Bedrijfsmakelaars hebben wij een prachtige locatie in Leeuwarden gevonden waar leerlingen van alle middelbare en basisscholen terecht kunnen voor huiswerk- en studiebegeleiding. Het is voor ons belangrijk dat de leerlingen in een prettige en stimulerende omgeving aan de slag gaan. Bovendien is de locatie zeer goed per fiets te bereiken vanuit de meeste scholen in Leeuwarden”. 

Het instituut in Leeuwarden zal dezelfde diensten aanbieden als in Groningen en Assen voor alle leerlingen uit het basis, middelbaar en hoger onderwijs. Een eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Einde bericht.