Inloggen
  1. huiswerkbegeleiding
  2. individuele begeleiding
  3. onbeperkte examentraining
  4. cito- en nio-test training
  5. pgb begeleiding

Instituut Socrates

Lid van: ABNLP

Vestigingen

Nieuws

Rijverbod en fietsverbod aan de Westerkade

Rijverbod en fietsverbod aan de Westerkade   Let op: Er is een...
Lees meer »

Herfst 2018 - warm, zonnig, ook koud & overal Indian summer ...

Deze herfst is eigenlijk gemaakt, om weg te dromen: De...
Lees meer »
Toon alle nieuwsberichten

De inschrijving voor begeleiding (2010-2011) bij Instituut Socrates is geopend:

Klik voor een vergroting

Terug naar vorige pagina

Het huidige schooljaar zit er al weer op en iedereen gaat hopelijk een welverdiende vakantie tegemoet. Toch is het goed om alweer vooruit te kijken naar het volgende schooljaar en te kiezen voor huiswerkbegeleiding bij Instituut Socrates.

 

Waarom nu aanmelden?

 

1)      Het verzekert uw zoon of dochter van een plaats op één van onze instituten bij u in de buurt voor het schooljaar 2010-2011.

 

2)      “Een goed begin is het halve werk”, is een bekende uitspraak. Het schooljaar starten met huiswerkbegeleiding, studieplanning en individuele bijlessen geeft uw kind een voorsprong en het zelfvertrouwen om het school- of examenjaar goed te volbrengen. Het resulteert in hogere cijfers voor SE’s en SO’s, meer vrije tijd en een betere sfeer thuis.

 

3)      Vanaf klas 4 (HAVO) en klas 4 en 5 (VWO) tellen de cijfers van de SE’s mee voor het eindexamen in het 5e (HAVO) en 6e (VWO) jaar. Voor veel ouders is dit onbekende en toch zo belangrijke informatie. De pittige eindexamens van 2010 hebben aangetoond dat leerlingen met een goede uitgangspositie voor de eindexamens relatief eenvoudig zijn geslaagd. Bovendien werden zij optimaal op de examens voorbereid door onze kundige studiebegeleiders.

 

4)      Huiswerkbegeleiding en studieplanning zijn de methoden om proactief gedrag aan de leerlingen bij te brengen. Het maakt uw kind zoveel zelfstandiger, bewuster en succesvoller tijdens school en later in de studietijd en professionele carrière.

 

Vult u het contactformulier in of vraag informatie aan op 06-40785459.

 

Tot ziens op Instituut Socrates!

 

Met vriendelijke groet,

Instituut Socrates

 

 

Drs. Melanie Warszus-Duin

Directeur