Inloggen
  1. huiswerkbegeleiding
  2. individuele begeleiding
  3. onbeperkte examentraining
  4. cito- en nio-test training
  5. pgb begeleiding

Instituut Socrates

Lid van: ABNLP

Vestigingen

Nieuws

INSTITUUT SOCRATES BESTAAT 10 JAAR!

In september 2015 viert Instituut Socrates haar tweede lustrum. Wij...
Lees meer »

Eindexamentraining met Garantie weer een groot succes in 2015

Opnieuw zijn vrijwel alle leerlingen met de onbeperkte Eindexamentraing van...
Lees meer »
Toon alle nieuwsberichten

Vacatures

Studiebegeleider (M/V)

Tijdens het schooljaar 2015-2016 zoeken wij voortdurend nieuwe hooggekwalificeerde medewerkers (m/v). Instituut Socrates komt graag in contact met geïnteresseerden voor de functies van Huiswerkbegeleider, Studiebegeleider of Examencoach. Voordat je solliciteert kijk dan EERST bij de betreffende vestiging of er op dit moment vacatures zijn. Wij zijn vooral op zoek naar begeleiders voor de vakken Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde A en B, Economie en M&O.

We zijn op zoek naar teamplayers, die zich terughoudend tegenover anderen kunnen opstellen, goed kunnen luisteren en zelfstandig kunnen werken volgens onze interne afspraken. Je kunt alle zaken vertrouwelijk behandelen, hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent een doorzetter. Je werkt graag samen met leerlingen en/of studenten en je hebt voldoende energie en tijd om deze functie op meerdere dagen naast je studie uit te voeren.

Je hebt een  VWO- of Gymnasiumdiploma met een gemiddeld eindcijfer “8” of hoger, of minimaal drie vakken met een “8” of hoger. Je kunt goed omgaan met leerproblemen en andere omstandigheden waarbij een indicatie zoals bijv. autisme, add, adhd, dyslexie of faalangst een rol speelt. 

Je bent verantwoordelijk voor het geven van een goede begeleiding van meerdere leerlingen op de middag en/of in de ochtend. Je geeft bijlessen in verschillende vakken en je zorgt ervoor dat de studieomgeving tijdens je werkuren rustig, netjes en verzorgd blijft. Tevens sta je open voor ander werk zoals administratieve werkzaamheden die de begeleidingswerkzaamheden ondersteunen.

Als je in meerdere vakken, tot aan VWO-/Gymnasiumniveau, bijlessen kunt geven en je in geïnteresseerd bent in de beschreven functie dan kun je je sollicitatie sturen aan de directeur van Instituut Socrates mevrouw drs. M. B. Warszus-Duin, (info@instituutsocrates.nl) We nemen uitsluitend sollicitaties in behandeling met kopieën van je VWO- of Gymnasium-diploma, cijferlijsten en je tot nu toe behaalde studieresultaten.