Inloggen
  1. huiswerkbegeleiding
  2. individuele begeleiding
  3. onbeperkte examentraining
  4. cito- en nio-test training
  5. pgb begeleiding

Instituut Socrates

Lid van: ABNLP

Vestigingen

Nieuws

INSTITUUT SOCRATES BESTAAT 10 JAAR!

In september 2015 viert Instituut Socrates haar tweede lustrum. Wij...
Lees meer »

Eindexamentraining met Garantie weer een groot succes in 2015

Opnieuw zijn vrijwel alle leerlingen met de onbeperkte Eindexamentraing van...
Lees meer »
Toon alle nieuwsberichten

Vestiging Groningen

Instituut Socrates Groningen
Westerkade 15-3v
9718 AS Groningen
Tel. 050 - 311 91 33 (na 25 seconden wordt u altijd doorverbonden met ons hoofdnummer)
E-mail: info@instituutsocrates.nl

Leerlingen uit de gemeente Groningen en omgeving kunnen terecht op onze vestiging in Groningen voor huiswerkbegeleiding, individuele begeleiding of bijles, examentraining, studieplanning en training voor de CITO- of NIO-toets.

Al 10 jaar begeleiden wij de leerlingen op de meest effectieve wijze. De nadruk ligt op een goede samenwerking met de leerling en de ouders. In de speciaal ingerichte ruimte zijn alle faciliteiten zoals oefenmateriaal, computers en WiFi aanwezig. Met het geavanceerde leerlingvolgsysteem hebben ouders 24 uur per dag inzicht in de planningen, behaalde cijfers en de vorderingen.

Instituut Socrates biedt in Groningen de hoogste kwaliteit begeleiding tegen de laagste prijs. Vooral de combinatie van huiswerkbegeleiding en bijles is effectief en zeer betaalbaar (bekijk onze tarieven). Op ieder moment kan het begeleidingspakket worden aangepast en geïntensiveerd. Wij leveren altijd maakwerk. De betaling is altijd achteraf na ontvangst van een factuur. Dus geen automatische incasso of betaling vooraf. U betaalt voor wat u aan begeleiding heeft afgenomen.

Op Instituut Socrates Groningen is altijd een goede, serieuze en positieve werksfeer. Dagelijks wordt gewerkt aan het huiswerk en de voorbereiding op toetsen. Wij bespreken voor aanvang van de begeleiding de planning met speciaal ontworpen studieplanners. Onze vakdocenten en hooggemotiveerde studiebegeleiders zijn altijd aanwezig om de leerlingen zo goed mogelijk te helpen. Wij stimuleren alle leerlingen tot een proactieve instelling, zelfstandig leren en discipline.

Instituut Socrates Groningen heeft de ruimste openingstijden: van 13.00 tot 18.00 uur. Uw zoon/dochter kan altijd bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding én bijles (1-op-1) op hetzelfde moment. Leerlingen hoeven 's avonds niet meer langs te komen.

En Instituut Socrates Groningen heeft al jaren een slagingspercentage voor Examenleerlingen dat dicht bij de 100% ligt. Een garantie voor een goed resultaat.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend gesprek? Vul dan het contactformulier in.
 
Bereikbaarheid
Instituut Socrates Groningen ligt zeer centraal in de stad Groningen.

Fiets
Voor het gebouw aan de Westerkade 15 is ruime gelegenheid voor het stallen van fietsen.
Hieronder zijn de afstanden tot enkele scholen in Groningen weergeven:

Werkman College 1,3 km www.werkmancollege.nl
Praedinius Gymnasium 1,4 km www.praediniusgymnasium.mwp.nl
Augustinus College 1,0 km www.augustinuscollege.nl
Willem Lodewijk Gymnasium 1,2 km wlg.mwp.nl
Kamerlingh Onnes 2,3 km www.reitdiep.nl/kamerlingh-onnes
Leon van Gelder 2,6 km www.reitdiep.nl/leon-van-gelder
Zernike Harm Jan Zondag Junior 2,7 km www.zernike.nl
Zernike Montessori Junior College 2,8 km www.zernike.nl
Wessel Gansfort College 3,4 km www.wesselgansfort.nl


Auto

De locatie is gemakkelijk met de auto te bereiken. Er kan geparkeerd worden in de parkeergarage Westerhaven, onder de Mediamarkt. Meer informatie is te vinden op de website van Q-park. Vanaf de ingang van de MediaMarkt is het slechts 100 meter naar de ingang van het instituut. Het instituut is gevestigd op de derde verdieping van het voormalige kaaspakhuis “De Volharding”, Westerkade 15.

Trein
Instituut Socrates is vanaf het station Groningen gemakkelijk te bereiken. De loopafstand bedraagt slechts 800 meter. Een OV-fiets kan in de fietsenstalling nabij het station worden gehuurd. Met de bus kunt u ook verder reizen naar het instituut. Dit is gevestigd op de derde verdieping van het voormalige kaaspakhuis “De Volharding”, Westerkade 15.

Bus
Bus 3 rijdt van/naar het Centraal Station Groningen over de Westersingel. U stapt uit bij de eerste halte aan de Westersingel. U loopt even in de tegenovergestelde richting (van McDonalds) en steekt de Astraat over. U bevindt zich dan reeds op de Westerkade. Na ongeveer 300 meter vindt u aan de linkerkant de ingang naar ons instituut. Dit is gevestigd op de derde verdieping van het voormalige kaaspakhuis “De Volharding”, Westerkade 15. Meer informatie over het reizen per bus vind u op de website van Qbuzz of op www.9292ov.nl

Vacatures                                                                                                                              

Er zijn op dit moment geen vacatures.

 

 

Bereken de route vanaf:

( voorbeeld: hoofdstraat 88, stadskanaal )